Всеки пациент
Заслужава най-доброто
лечение

Нашата мисия е да ви дарим със здрава и красива усмивка, която заслужавате

Дентална клиника SD clinic отваря врати през 2015 година в Стара Загора, България. Благодарение на вложения труд на спезиалиститте, непрекъснатото им усъвършенстване и високото качество на лечение, клиниката бързо се превръща в един от най-добрите дентални центрове не само в Стара Загора, но и в България. В основата на нашата практика е индивидуалният подход и съобразяването на лечебния план с характерните особености и изисквания на всеки пациент. Искаме всеки пациент да намери в наше лице сигурност за своето здраве и за здравето на цялото семейство.

Нашите Услуги

Често задавани въпроси?

Кариесът е заболяване на твърдите зъбните тъкани, което се получава в резултат на взаимодействието на зъбната плака, консумацията на захар и неустойчивост на емайла.
Възможно най-скоро, лечението на кариеса не трябва да се отлага във времето, защото той винаги прогресира и води до усложнения.
Причините може да са няколко, лошият дъх може да се дължи както на причини локализирани в устната кухина, така и на заболяване на стомашно-чревния тракт или на обмяната на веществата. За това съветваме да ни посетите.
Ние препоръчва използването на конци за зъби. Това е един от най-ефикасните методи за предпазване от кариес, но често пренебрегван от хората.
В голям процент от случаите венците кървят поради някакъв възпалителен процес.Мерките които трябва да се вземат са най–често почистване на зъбен камък и подобряване на устната хигиена.

Заявка за Консултация